Flashback

Visst är det underligt va vissa grejer kan framkalla minnen från barndomen?? (Åh va vuxet det lät då!) Igår när jag stod och lasta i spån i strökärran kom jag att tänka på när vi va små och va med och lekte i lagårn medans mamma o pappa försökte jobba. Nåt som vi ofta gjorde minns jag va att vi skulle ALLTID åka med i spånkärran när pappa gick ut för att fylla den, så inte nog med att han behövde dra på allt spån han hade dessutom ett antal vilddjur att köra på också! Hur stod han ut??

Och tänk alla vattenkrig vi har haft i lagårn! Vi sprang runt och skrek och sprutade vatten på varandra, medans korna lungt stod och mumsade sin mat och mest suckade över oss =) Vi brukade använa gamla sprutor till korna, helt perfekta för ett litet vattenkrig! Och så va det ju väldigt smidigt att fylla på dom i kornas vattenkoppar ;)

Har hur mycket tokigheter som helst att berätta om från alla lekstunder i lagårn!!

Känner mej så oerhört lyckligt lottad som fått en underbar uppväxt på landet tillsammans med alla djur! Kan man önska sej nåt mer??



Kommentarer
Postat av: Anders

Huvudet på spiken! Man är oerhört lyckligt lottad....fast det tog ju tills en bit över 20år innan man reflekterade över det o förstog hur mycket det har varit värt :)

2011-03-29 @ 10:26:48
Postat av: Lina - djurvän & blivande bonde

Kul att du bloggar om ditt bondeliv! (: Har själv en blogg där jag bloggar om djur, det blivande "kobygget" o massa annat! (:

2011-03-29 @ 14:09:21
URL: http://nonelikeme.blogg.se/
Postat av: Lasse

Hej Hanna.Det ser ut som du fått en helt underbar,

uppväxt.Som sedan ledde till din egna gård.

Helt underbartt att läsa din blogg.

Alltid lika spännande.

2011-03-29 @ 20:21:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0