Slaskiga tisdag

Gör ett nytt försök med bloggen, igår ville den inte alls samarbeta! Är väl så med teknik, bra när det funkar men annars mest skit =)

Hade lovat huset en riktig genomstädning ikväll men efter att ha tittat på bygglov försvann den lilla inspiration som fanns... (Om man nu kan vara inspirerad till att städa) Tycker att för att tillbringa så lite timmar inne så blir det alldeles för skitigt för fort! Men antar att det är ett fenomen som dyker upp hos dom flesta =) Tror ni det blir roligare att städa om man trivs inne?? Eller det hör kanske ihop.... Jag försöker övertala mej själv att det blir roligare sen när jag får tummen ur och börjar renovera här =)

På tal om renovering så håller jag nu på att få ordning på kontoret/fikarummet som är i nya lagårn. Brorsan la klart golvet där uppe nu i helgen så nu ska bara resten av grejerna komma på plats! Kan stå där uppe i evigheter och titta ut över djuren.... =) Tror nog det blir kalas när det blir klart!!

Kramar Hanna


Kommentarer
Postat av: Lantisen

Städa är ju faktiskt inte särskilt kul,nu har vi ingen hund längre så nu håller det sig lite bättre,men förut låg det gyllene högar av hår från vår underbara golden retriver.



Kommer du att ha någon visning framöver av din nya ladugård?

2011-02-02 @ 15:12:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0