Laddar!

Jag vågar knappt tro, nu är det mindre ett dygn kvar innan jag packar in mej i bilen för färd mot varberg! En helg ledigt kommer sitta som pricken över i, ungefär :) Har längtat hela lååånga våren... Varför? Jo, för ska imonkväll på Europe & Takidas tältturné med underbara The Pusher som förband!! Känner det på mej, vilken kväll det kommer bli!!!

Laddar för fullt  med spotify (vad vore man utan spotify i mobilen?) och måste ju bjuda er på min absoluta favorit just nu!



Har ni inte hört The Pusher innan så har ni definitivt missat nåt!! Är det nåt som spelas i mina peltor så är det dom :) Tror dom kan bli hur stora som helst!!

Europe är i mina ögon heliga, mina husgudar!! Ska bli helt galet grymt att se dom live även om nu killarna i Europe har hunnit bli äldre män ;) Men med låtar som Superstitios, open your heart, sign of the times, rock the night och final countdown så kan det bara sluta på ett sätt... Jag lär inte ha nån röst kvar när kvällen är slut!! :)

Även takida kommer bli så grymma, deras nya singel är ju bara underbar! Har hört av andra att dom är kanon live så förväntningar är definitivt på topp!! Hoppas hoppas hoppas :)












har ikväll påbörjat projekt nr 2 o nu har ...

imag0106 (MMS)

har ikväll påbörjat projekt nr 2 o nu har turen kommit till köket... de ska målas, tapetseras o läggas in nytt golv.... har förberett så mkt de går o mamma har varit här ikväll o hjälpt mej med att tvätta väggar o tak med målartvätt. så imon ska här målas :) men nu är de sova som gäller! kramar Hanna & tuva


Bio

Varför går jag inte på bio oftare för egentligen?? För visst är det nåt speciellt med att sjunka ner i en biofåtölj med en påse bilar i knäet? Det va min premiär för en 3D film och har bara ett ord att säga, GRYMT! Även att dom där roliga brillorna va lite sådär halvbekväma... Vi tittade som sagt på transformers 3, jag har varken sett ettan eller tvåan så visste inte riktigt vad som väntade mej, jag föreslog att vi skulle gå på kronjuvelerna istället men blev nerröstad av mina syskon direkt!!

Filmen va grym! Och liiiite läskig :blush: jag brukar ju inte va så känslig men tror alla helgens otäckheter har satt sina spår! Tror det va tur att det ändå va en sån "overklig" film!

Kom på mej själv med att krypa ihop närmare o närmare brorsan... Tur de va han jag hade bredvid mej!! ;)

mina syskon har dratt med mej på bio! så n...

imag0097 (MMS)

mina syskon har dratt med mej på bio! så nu väntar vi på att få se transformers 3 i 3D... verkligen heta brillor eller hur ;)


Hur ska man kunna sova inatt??

Ikväll går alla mina tankar till Norge, Oslo.... Det som har hänt där är så vansinnigt hemskt att de inte går att beskriva med ord... Jag är ledsen, förskräckt och rädd! Hur man kan göra något så hemskt?

Jag tänker på alla dom som idag förlorat, sin förälder, sitt barn, sin bästa vän och sitt livs kärlek. Jag tänker på alla dom som förlorat rätten att framöver kunna känna trygghet....

Tårarna bränner bakom ögonlocken när jag ser bilder och reportage från Oslo och Otöya, när jag hör reportarna berätta om döda, skadade, skräcken och ungdomar som gömt sej för att försöka rädda sitt liv från en galning som skjuter vilt omkring sej!!


Hur ska man kunna sova inatt???


minitrip till borås!!!

Kom för en stund sen hem från en liten trip ner till borås, har varit nere och firat fina katta som har fyllt 40!! Precis som vanligt så blev det galet mycket skratt, en hel drös med "stefan o krister" skämt och nu även Johnsson & Piiipen, störda? Förmodligen!!! ;) Galet tråkig väg dit ner bara, tur det finns mycket gårdar längs vägen att titta på, antar att man är lite skadad :P

Självfallet hade jag ju min lilla hönapöna med mej...



Katta  blev snabbt en favvo, så även Emma!



ETT STORT GILLA!! Om nån får syn på en sån här skylt eller vet om vad man kan få tag på en så vet ni vem ni ska höra av er till :)



Vi satt och bläddrade i Kattas underbara urklippsalbum från bonde söker fru tiden, helt sjukt va mycket vi har hamnat i skvallerpressen!!! Galet är bara förnamnet! Tänk om ens hälften av allt kunde vara sant bara!! ;)

Är bara tvungen att bjuda på ett av mina sjukaste löp!! Ifall ni missade de :)



Inser att jag borde vatt i säng för längesen! Ska försöka ta mej tid att svara på era kommentarer som jag inte hunnit med än.... På återseende!!

är ute o åker en runda för att kolla till ...

imag0085 (MMS)

är ute o åker en runda för att kolla till mina flickor :) alla är så glada när dom får besök :)


alla sätt är bra utom dom dåliga :)

imag0068 (MMS)

alla sätt är bra utom dom dåliga :)


Projekt 1

Ni får ursäkta den dåliga uppdateringen, bloggtorka! Men typiskt mej, har dratt i gång nya projekt som slukar min tid eller kallas det dålig prioritering?? =) Som om jag inte hade nog med att sköta gården så har jag nu sett till att skaffa mej ännu mer jobb =) gäller ju att utnyttja dygnets alla timmar!!! Hahaha =)

Jag har (trumvirvel) börjat måla om inne i huset!! Har bott här nu i över fyra år och hittills är det bara vardagsrummet o sovrummet som har fått sej en uppfräschning.... Sen har det inte hänt mer än så.... Resten hade jag tänkt och ta när jag storrenoverar huset, men det är nåt som inte lär hända än på en massa år och står inte längre ut med att ha det så här. Så har bestämt mej för att måla om och fräscha upp lite så länge i väntan på den stora renoveringen...

Så nu har jag börjat måla om groventren, blir jättefint! Fattar inte att jag inte gjort det tidigare!!!

Före



Under tiden...



Visst blir det en jätte skillnad??!!

Hade tänkt måla klart det sista ikväll men är alldeles slut så får bli sängen för min del istället....

Trevlig helg allesammans!! Kram ///Hanna


Blä!

Befinner mej i ett litet lyckorus nu tror jag =) tänk vad små rätt så obetydliga saker egentligen kan göra!!!

Har en vansinnigt äcklig smak på tungan efter att ha slickat en väldans massa frimärken, (hur lät det där egentligen??? :P) väntar nog med att klistra igen kuverten till imon eller så får jag fjäska för tuva =)

såg mitt första avsnitt av allsång på skansen ikväll och vet inte om de kommer blr fler för min del. Är väl inget jätte fan direkt av Mr Z men som tur va så finns ju Per Andersson med =) om jag fick bestämma skulle jag hellre se han som programledare!! men men smaken är ju olika....

ska ut o natta korna! ha de fint allesammans!!

Typiskt!

Säger som Nalle Puh, ÅH TYPISKT! Sitter och pysslar lite med några inbjudningskort men det vill då inte bli som jag tänkt från början... Hittade jättefint papper som jag tänkte skriva på men nu visar det sej att det inte går att skriva på det överhuvudtaget!!! Så nu försöker jag komma på en b-plan.... tråkigt när det inte blir som man vill!!!! Men jag får väl skylla mej själv som sitter med de i sista minuten....

Har varit runt och hälsat på mina flickor ute på betena idag, åhhh dom är för söta! Man blir varm i hela själen när dom kommer springande mot en full galopp och typ äter upp mej =)

Och så leker vi ju följa john


En seg men nöjd hanna...

Ligger som en död säl i soffan och bara myser... Har ett halvt öga på teven men tankarna är långt iväg och far... Har fått en liten idé till ett nytt projekt som just nu känns lite spännande =) Men förmodligen lär det nog inte blir mer än en tanke men även det är ju något...

Tänker inte bjuda på så mkt mer ikväll, är superseg efter den intensiva veckan som var. Igår täckte vi det sista gräset så nu kan jag verkligen slappna av lite och brukar då bli typ död =)

Nu är facket fullt o täckning pågår för fu...

imag0033 (MMS)

Nu är facket fullt o täckning pågår för fullt... Så resten blir att lägga i limpor :( får nog önska mej fler fack av tomten i julklapp :P


En något försenad andra skörd är nu i full...

imag0027 (MMS)

En något försenad andra skörd är nu i full gång. Tänk att doften av nyslaget gräs kan ge sånt lyckorus!!


Uppdatering!

Här har det hänt massor och jag har inte hunnit med att uppdatera bloggen... Men här kommer en liten snabbuppdatering =)

I onsdags hade jag och brorsan våran årliga minisemester när vi for till Borgeby i skåne för att gå på maskinmässa, ja de är så vi bönder bruka göra, slå ihop nytta och nöje =) Dan va kanon, solen sken, mycket intressant att titta på och en himlans massa trevligt folk! Träffade både nya och gamla vänner som jag inte träffat på jättelänge!!

Och som vanligt finns de massor att göra här hemma på gården, kvigor som ska flyttas till nytt bete, boxar som ska mökas ur, kor som ska semineras, plansilofack som ska tvättas, ja listan tar aldrig slut =)

Igårkväll följde jag med min syster och tittade på Drängarna som gästade Vara, hade absolut ingen lust att åka, va snotrött men hade ju lovat att köra på henne så de va bara att masa sej iväg... Vilket himla ös det blev när dom kom upp på scenen, vilka energinissar!!!

Men nu till de bästa av allt! När jag fyllde 25 för nån vecka sen fick jag en hemlig present av syster, allt jag visste var att den 2juli kl 12.00 skulle jag befinna mej i vedum. Så igår va det äntligen dax och vet ni vad som väntade mej?? Det visade sej att jag skulle få en ansiktsbehandling!! Snacka om att komma till himlen! Det va helt fantastiskt! Vet inte när jag va så avslappnad sist... Känner mej lite som en ny människa, eller åtminstone en med nytt face =) Kan verkligen rekomendera detta. I en timme låg jag där och svävade på små moln medans mitt ansikte fick sej en riktig makeover...





Jag i fransk rödlera... Snyggt va?? Men den gjorde verkligen susen, man kände hur allt äckel bara sögs upp och försvann =) Det pirrade och brändes som bara den =)

Efteråt hade vi beställt middas hos mormor och nåt som då hör till är en liten middagslur på kökssoffan =) mmm... Min mormor har verkligen gröna fingrar och när man ser hennes trädgård kan man då inte tro att den sköts av en snart 93årig krutgumma!! Här ser ni en av hennes alla hemmagjorda fågelskrämmor! Tänk så mkt man kan använda en strumpa till!!



Nu blir det sängen för min del! Har en hård vecka att se framemot!!!

Kram på er!!


RSS 2.0