Har fortfarande stora struligheter med nät...

Har fortfarande stora struligheter med nätet.... :( hur tusan ska jag veta om de är modemet eller routern som spökar? För Telia lovar dyrt o heligt att felet finns hos mej... :( har massa att skriva om men orkar inte sitta o plinka på mobilen! Hoppas ni inte är vansinniga på mej :) kram så länge!


jaha, då är man internetlös igen. börjar b...

imag0279 (MMS)

jaha, då är man internetlös igen. börjar bli väldigt frustrerande! man inser hur beroende man är! nu ska jag ta o härma kossan, sova som om stock! dom trivs verkligen i sina liggbås :)


Framåt!

För det allra allra mesta älskar jag mitt "jobb" eller livsstil kanske är mer passande?! Jag stortrivs med att vara egen företagare och skulle aldrig överleva nåt annat tror jag :) Visst kan det kännas lite kvävande ibland när man känner att man inte riktigt greppar situationen men kanske är det ju det som också är tjusningen?? Utmaningar är ju till för att övervinnas!

Jag har lärt mej sjukt mycket under mina 4år som "egen" nu, har definitivt blivit beroende. Kom på mej själv innan idag när jag sorterade in fakturor som ska betalas med att inte bara konstatera beloppet på el-räkningen utan att också vända sida och kolla in förbrukning o elpris. Och ett stort leende spred sej när jag insåg att priset faktiskt hade gått ner!! Skadad??? :P

Jag försöker alltid att se framåt, backspegeln använder man för att förhoppningsvis konstatera att man är på rätt väg och inte står kvar o stampar på samma ställe!

Ta hand om er! //H

Helg va de här!

När jag och mamma åkte förbi hagen där mina kalvkor/kvigor går sa jag till mamma att den där kalvar nog nu, hon stod lite för sej själv med svansen i luften. När jag tittar till dom lite senare så ser jag att hon går med resten av flocken och tänkte att jaja, lura mej då...

Men ytterligare lite senare så ringer pappa och ber mej komma ut till rundbalarna, vad hittar vi där om inte??Alltså hade hon redan kalvat och kalven är så smart att hon hittar sitt egna lilla vindskydd mellan balarna!! :)

Hade en skolkompis från gymnasiet på besök i eftermiddags, verkligen superkul!! Man uppskattar minsta lilla minut man får med sina vänner :) Energipåfyllning!!!

Igår var vi iväg på en stor maskinvisning av John Deeres nya traktorer. Herregud va folk!!!!! Men trevligt så trevligt. Träffade en del kompisar jag inte sett på ett tag, alltid uppskattat :)

Nu ska jag fortsätta mysa med Tuvan i soffan :)

Ha en underbar helg!!

tuva älskar hösten, pinnar överallt!!!

imag0264 (MMS)

tuva älskar hösten, pinnar överallt!!!


dumma, dumma, dumma dumma bredband! har fö...

imag0214 (MMS)

dumma, dumma, dumma dumma bredband! har försökt blogga flera kvällar nu men de vill inte funka alls! försökte få tag i Telia idag, men enligt dom funkar allt som de ska... synd att de inte märks här! :( ska nu ladda upp med lite onsdagsmyspys o äntligen grey's anatomy!! mina onsdag kvällar är räddade :)


att en spånkärra kan va så spännande! kor ...

imag0254 (MMS)

att en spånkärra kan va så spännande! kor är verkligen lättroade :)


RSS 2.0