skrik får nog snart en liten chock! för al...

imag0251 (MMS)

skrik får nog snart en liten chock! för alldeles strax förvandlas hennes sovplats till ett löpband! :)


Den makalösa manicken??

Hade jag varit lite teknisk o finurlig så hade jag banne mej uppfunnit en mojjäng som både kan klia, massera och typ smörja in men på ryggen!! Är ju omöjligt att komma åt själv!!! Tur det finns värktabletter :)

Igår va vi iväg en sväng på en traktor o maskinvisning utanför vara, geggigt värre där ute på leran!! Men kul att se o komma ut o träffa lite folk. Vi hade lånat ut våran MF med dubbelmontage till Gj Maskin för att dom skulle ha med den på visningen med en Tume såmaskin efter...Vi kom mot slutet av visningen och när vi började bege oss åt parkeringen så började en del ekipage åka därifrån... Så här såg vägen ut efter dom! Tur man har fyrhjulsdrift på bilen :)
När vi ändå va åt det hållet passade vi på att stanna o hälsa på mormor på vägen hem... Mamma hade köpt med sej fikabröd o dom maffigaste chokladmuffins jag nånsin har ätit!!!!!! SHIT!! Fördelen är att man absolut inte klarar ära mer än en för då spyr man garanterat! Men goda va dom!Nu tackar jag för idag!! Kram!

lyckades med att göra illa mej i ryggen id...

imag0245 (MMS)

lyckades med att göra illa mej i ryggen idag o mamma har lånat ut sin braiga salva, så nu hoppas jag på denna kompisen istället :)


en ny form av bergsklättring kanske? man v...

imag0239 (MMS)

en ny form av bergsklättring kanske? man vet ju aldrig vad som kan gömma sej i spånet :)


Härlig fredag!

Åh va härligt att få se solen igen!! Är det bara jag som tycker att de varit för lite av den på sistone?? Kan kanske bero på att jag tillbringar en hel del tid just nu i gamla lagårn, har lite tvättning kvar och lite småpyssel innan djuren får flytta in igen... Känns som det tagit en EVIGHET att tvätta den här gången :( men blir ju bara lite små stunder här o där. Måste ju hinna sköta djuren också....

Varför blir jag alltid så superstressad på hösten?? Blir galen på att jag ALDRIG hinner med allt som står på mina "att göra listor" blir alltid minst en grej att flytta över till morgondagens lista som också den redan är fullproppad.... Men jag är ändå glad att jag har dom, annars skulle jag aldrig ha knas på nåt och glömma typ hälften! ;) Röriga Hannapanna!

Det bästa med att ha "listor" är när man kan bocka av det som är gjort! Om det så bara är en liten grej som att ringa ett telefonsamtal.

Och vet ni, nu ska jag fortsätta så jag kan stryka nästa grej på listan :)

Härlig fredag!

syskonkärlek!

imag0236 (MMS)

syskonkärlek!


Söndag

Tänk va tiden gå´! Som Dag-Otto skulle sagt! :)

Har varit några intensiva fina dagar här nu, igår körde vi ihop det sista gräset. Hade sparat lite som jag ville skörda lite senare till sinkorna o dr kvigor. Tror dom skulle bli alldeles för tjocka på mitt 12MJ gräs :) Men det här kommer nog bli susen, mycket fibrer och inte så mycket energi. Vi bredspridde allt gräs (herregud vad gräs!!!) och fick låna en MF 5445 o en fella strängare av Gj maskin, så den maskin satt jag o skuffa i hela dan igår. Väldigt trevlig traktor att köra faktiskt, superbra sikt! Kändes lite ovant i början att inte se en mega motorhuv ;)

Har idag hämtat in TVÅ tvilling par!! Hur ofta händer det?? Men ÅHHHH så söta!! Ska försöka få lite bilder på dom att visa er! :) Men så länge bjuder jag på lite gott o blandat från lagårn!Nu väntar ny vecka = nya tag! Hoppas ni alla haft en bra helg?!

Enögd, skitig Hanna

Funderar allvarligt på att lägga stenar i stövlarna! Här riskerar man ju att blåsa bort!! Shiiiiiit va det blåser i träa ida :) Inte lätt att va liten alla gånger :P

Dagen idag har åtminstone inte blivit sämre än gårdagen... Tackar vi för! Har äntligen kommit igång med lagårdstvättandet igen, helt makalöst dåligt att det ska ta 3,5veckor att få hem en liten packning till tvätten! Finns det inga service inriktade företag kvar längre? Tycker inte man för göra annat än att ringa och ligga på folk för att de ska hända nåt... Dåligt!!

Ser ut som kapten krok idag, fast utan krok då ;) lyckades få skit i ena ögat när jag tvätta och det svullna upp typ direkt!! Men känns mycket bättre nu ikväll så hoppas det lägger sej över natten...

Nu ska jag ut o natta damerna :)

Bad day

Snacka om en riktigt genomrutten dag på jobbet! Och då menar jag verkligen genomrutten! Hoppas jag ALDRIG behöver va med om det igen.... Fast det vet jag ju är oundvikligt, men kan ju inte göra mer än att försöka!

Drar täcket över huvudet och önskar mej en mycket bättre morgondag!

God natt!

Stefan Liv, tack för allt!

För mej är det helt omöjligt att inte bli berörd. Som stort HV-fan man är så känns det lite extra tungt... Har tittat på bilder o klipp från minnesstunden på kinnarps arena och kunde inte hålla tillbaks tårarna... Tankarna finns hos hans nära o kära. En stor förebild som togs ifrån oss alldeles för tidigt!

Men det här klippet från youtube får mej att skratta så tårarna rinner av den anledningen istället :) Man förstår varför han är så omtyckt!


än så länge inget regn, tröskan går för fu...

imag0218 (MMS)

än så länge inget regn, tröskan går för fullt o jag gör vad jag kan för att hinna med att syra spannmålen... bara att ligga i :)


Hej, igen!!!

Aktiviteten här har visst varit väldigt låg ett tag, sorry men så blir det ibland. En kombination av sjukdom o tok på mkt jobb är förklaringen... Men nu börjar vi bli på g igen :) Har planerat att skriva flera kvällar nu men de har alltid dykt upp nåt... Hade lovat mej själv att igårkväll skulle jag banne mej sätta mej vid datorn, men eftermiddagens hemska flygolycka i Ryssland distraherade mej rätt ordentligt. Vilken fruktansvärd tragedi!!!

Inget mer "Vi vill se, Stefan dansa!!!" :( :( :( :(

Skänker mina tankar till alla anhöriga som förlorade en make, pappa eller son....

Det här vädret börjar nog bli påfrestrande för de flesta bönder... Man känner sej pressad och vissa dar vet man inte riktigt vad man ska ta vägen. Men är ju inte så mkt man kan göra något åt.... Efter regn kommer solsken! eller?!

Hoppas hoppas hoppas!!!!

snacka om att gå in i dimman!

imag0211 (MMS)

snacka om att gå in i dimman!


RSS 2.0