Morgonstund har guld i mun

Fast nu är de väl egentligen lite för sent för morgon men härligt är de ändå. Solen skiner från en klarblå himmel temperatur mätaren har nu stigit från -25 (som de va imorse när jag gick ut) till -15. ÅÅÅÅH de är bara så vackert! Jag är vekligen en vintermänniska, iallafall en sån här dag ;)
Fast en som faktiskt hade sin guldstund tidigt nu på morgonen svensk tid va ju Marcus Hellner, som då fick sin os-guld medalj!! Måste va en helt sjuk häftig känsla o stå där överst på prispallen till sveriges nationalsång och veta att just nu är ja bäst i världen!! Det är så härligt med os! Absolut ett av detta årets höjdpunkter enligt mej ;) Är ju inte varje dag jag avklarar morgonmjölkningen till hockeymatchen mellan sverige-finland. Vilken tur att radiosporten finns!!!

Nu när både jag o hundarna har laddat upp med ny energi så är det dax att gå ut o fortsätta jobba. Idag väntar riktigt "skitgöra" men de måste göras det med. Det ska mockas rent hos småkalvarna och in med ny fin halm till dom. Det är alltid lika kul o se hur glada dom blir och springer runt och busar i den nya halmen. Underbara krabater de där....


Kommentarer
Postat av: Olof

Ja det måste verkligen vara en underbar känsla att stå där! Men man får inte glömma bort alla vardagshjältar som gör otroliga prestationer som ändå inte får stå högst upp på en pall, du är en av dom Hanna! En som gör att folket har bra mat på bordet, och vad är väl ett OS guld mot att få äta sig mätt på god, bra svensk mat varje dag?:)

2010-02-22 @ 22:02:45
Postat av: Anneli

hey, vad roligt att du börjat blogga du goá bonne :D. kram från gbg

2010-02-23 @ 16:16:15
Postat av: Jonna

Åh, saknar världens finaste..

2010-02-25 @ 21:24:57
Postat av: Hannah

Det är helt otroligt vad glad man blir av djur :)

2010-03-01 @ 18:07:07
URL: http://www.metrobloggen.se/bokresan

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0