Nya tag!

För att beskriva helgen med ett ord - FANTASTISK!!!! 2,5 dagar i Varberg hade inte kunnat bli bättre!!! Konserten på fredagskvällen va hur bra som helst!!! Underbart väder, massa folk och en show som hette duga! Fullt ös från alla tre banden!! Vi hoppa, vi skrek, vi försökte sjunga, vi klappa händerna och vi röjde, rejält! Trycket under tält taket bara ökade och ökade och när Europe började klinka på de första tonerna till Carrie fullkomligt exploderade tältet! Vilket tryck!! Rysningar över hela kroppen!! En kväll jag aldrig kommer glömma....

Lördagen tillbringades bla på stranden, vi sola, bada och tjötade en sjutusans massa :) Tänk er två väldigt pratglada tjejer som inte träffats på väldigt väldigt länge.... :) På kvällen va vi inne i Varberg och strosade runt.... Varbergs fästning, småbåtshamnen och strandpromenaden som avslutades med en mjukglass ute vid hamnen....

Men nu är det nya tag som gäller! Bäst att ta till vara på all positiv energi efter helgen :)

Va riktigt skönt att komma ut till korna igårmorse och komma in i lite rutiner igen... Dessutom har vi nu också hunnit få in helsäden, killarna dök upp här igår och började hacka och körde klart det sista idag på förmiddagen. Hann tom åka med i hacken en stund idag :)

Ska nu försöka komma tidigt i säng, hade 4 pojkar här som sov över här inatt. Herregud säger jag bara! Ni som tycker att vi tjejer bara ligger och babblar när det är sovdags, släng er i väggen! Killar är ta mej katten ett strå vassare! Vaknade kl två inatt av att tvn (discovery givetvis) stod på och boysen sov alla som grisar ;) Hahaha vilken syn!!

Kommentarer
Postat av: Annelie Jonsson

Du hälsade inte till Gunnar (Mic Michaeli) från Falköping? Han har varit sambo med en tjej som brukade vara sommarbarn hos mig och mina föräldrar på Sörgården i Gökhem, där jag växte upp. De har tre barn ihop. Har träffat honom flera ggr.

2011-08-05 @ 23:13:02
URL: http://tagesdotter.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0