Traktorrace o afterrace!!

I fredagskväll va jag, brorsan och en kompis till mej på traktorrace i Vartofta! Bättre fredagsnöje för man leta efter!! Shiiit va kul o spännande det är! För er som inte vet vad det är kommer här en snabb förklaring. Det går ut på att köra en slalombana med traktorn så snabbt som möjligt, man tävlar två stycken åt gången (precis som i paralellslalom) och bäst av tre heat går vidare... Låter kanske inte så svårt men åh så spännande att titta på! Dessutom så va de ju regn som bara den här i fredags så lägg till en riktig gegga på de :)

Vi va fyra LRF avdelningar som tävlade mot varandra och våran avdelning blev tvåa tack vare en jätteinsats av den yngste tävlande av alla, bara 15-16år gammal!!

Glömde givetvis kameran hemma, men kom ihåg att ta några halvkassa kort med mobilkameran, vilka maskiner!!

Kvällens vinnare om man ser till röööken :)När starten går står man och håller sej i halmbalen, sen gäller det att springa så snabbt man kan och hoppa in i traktorn o iväg!
Till finalen blev dom sönerkörda banorna reparerade med den här gamla godingenAlltihop avslutades med afterrace med Drängarna!! Vilket drag! Ung som gammal hoppade igång som bara den när dom började spela :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0