Enögd, skitig Hanna

Funderar allvarligt på att lägga stenar i stövlarna! Här riskerar man ju att blåsa bort!! Shiiiiiit va det blåser i träa ida :) Inte lätt att va liten alla gånger :P

Dagen idag har åtminstone inte blivit sämre än gårdagen... Tackar vi för! Har äntligen kommit igång med lagårdstvättandet igen, helt makalöst dåligt att det ska ta 3,5veckor att få hem en liten packning till tvätten! Finns det inga service inriktade företag kvar längre? Tycker inte man för göra annat än att ringa och ligga på folk för att de ska hända nåt... Dåligt!!

Ser ut som kapten krok idag, fast utan krok då ;) lyckades få skit i ena ögat när jag tvätta och det svullna upp typ direkt!! Men känns mycket bättre nu ikväll så hoppas det lägger sej över natten...

Nu ska jag ut o natta damerna :)

Kommentarer
Postat av: Lantisen

Stormen har inte lagt sig än riktigt,men jag ska ut och måla bräder,måste hinna innan vintern kommer.

Håller med om att det är dåligt att behöva vänta på saker så länge,det finns INGENTING på lager längre,kan inte vara svårt att vara återförsäljare,det krävs ju inte något kapital till lagervaror,allt beställs för dagen.

Här är bondelivet på väg ut.....de sista ungdjuren hämtas på fredag,fåren finns kvar men det kommer att bli väldigt konstigt,vi har trappat ned sakta i fyra år,men när inte kroppen håller då får man gilla läget.

2011-09-14 @ 09:10:14
Postat av: Lasse

Hej,Hanna. Hoppas att ditt öga är bättre.

Vi får väl tro att stormen avtar.

Det är inte bra om du blåser bort.

Ha en bra Torsdag.

Kram Lasse

2011-09-14 @ 17:18:48
Postat av: richard

Allt under kontroll inför vintern? Anstormning på jobbet nu med bönder som vill ha hjälp och rätta till utgödslingar och gödselplattor nu innan vi får minusgrader.

2011-09-16 @ 18:00:56
Postat av: Henke

Har missat denna blogg på ett tag..typ 1 år..eller så.Är Ingen super läsare av bloggar. Men du får en att skratta o Le . Känns som man få gå in här fler gånger när.

2011-09-22 @ 17:20:23
Postat av: Hanna

Richard, skulle nånting nånsin va under kontroll inför vintern?? ;)

2011-09-23 @ 11:31:41
URL: http://bondflicka.blogg.se/
Postat av: Kristoffer gullersbo

tjena jag hoppas att du mår bra. du är en av dom mäst sötaste tjejer jag någonsin sätt som bonde kram kristoffer 31 bast. obs om man inte var så himla alärgisk hadde jag sänt ett brev direkt till bonde söker fru

2011-11-23 @ 22:03:20
URL: http://http://www.blogger.com/home?pli=1

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0