Update dags!

Söndagkväll och som vanligt härligt trött :-) Precis som man ska känna sej efter en ösig vecka.... Har kunnat pricka av en hel del på den långa "att göra listan", årets SAM ansökan är äntligen inskickad och klar, kalvboxarna rengjorda och nyströdda, momsen stämde ( :-) ) 

I torsdagskväll gick vajern av i ena skrapgången, delaval teknikern lovade komma ut fredag morgon och hjälpa oss byta den, har inte behövt göra det innan. Morgon blev till sen eftermiddag (en robot hade stannat och va tydligen inte så smidig att få igång)  innan hann dök upp men till slut så! Ett riktigt skitgöra men gick åndå rätt så smidigt att byta. Hade skrapat gången för hand sen torsdagskvällen och behöver jag säga att de va galet skönt att slippa det mer ;-)

Igår gjorde vi ett ryck och tog upp några kor i verkstolen som smålinkade lite illa på sina klövar, en fick klossas och en fick bandage annars räckte de och snygga till dom lite. Har några kvar att kolla upp, hade tänkt göra det idag men givietvis så gick de sönder en hydralslang på teleksopan så hela dan försvann typ till de. Och som vanligt på söndagar har man ju aldrig rätt grejer hemma. Men underbara Micke på Gj maskin i Falköping ställde upp och hjälpte mej att fixa två nya fina slangar! Ett stort tack till dej!!!

Nu ska jag njuta av det som är kvar av kvällen, simma lugnt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0